Menu Sluiten

Nieuws voor leden

ClubSupport 2020

Afgelopen week ontvingen wij het prachtige bericht dat wij € 578,52 mogen ontvangen voor onze deelname aan Rabo ClubSupport.
Van dit geld kunnen we extra materialen kopen die we nodig hebben in verband met Covid19. Denk daarbij aan bescherming voor onze leden tijdens hulpverlening en beschermingsmaterialen tijdends de (herhalings)lessen van onze leden, certificaathouders en nieuwe cursisten.
Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! En natuurlijk ook onze dank aan de Rabobank voor deze geweldige actie.

ClubSupport 2019

We nemen ieder jaar deel aan de ondersteunende actie van de Rabobank, die de nieuwe naam Rabo ClubSupport heeft gekregen. Namens onze vereniging nam de penningmeester dit jaar €501,01 in ontvangst. Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht, bedankt voor dit prachtige bedrag!

Clubkascampagne 2018

Ook dit jaar hebben we weer een steuntje in de rug gekregen door deelname aan de Clubkascampagne van de Rabobank.Namens onze vereniging nam penningmeester Jan Donkers maar liefst €466,- in ontvangst. Iedereen die zijn/haar stem heeft uitgebracht, hartelijk dank!